Хай порвуть мо струни...

Хай порвуть мої струни -
Не замовкне моя гітара.
Буду грати слов"янські руни
І слова немов -мов би примари.
Марнотратсвто моя наука.
Лише Діва Марія поможе
Я складаю в молитві руки -
Я безбожник... Спаси мене Боже.
І не гоже молитви "творити"
Може все це даремно, бо грішний.
Без гріха я не зможу прожити.
І життя мого жилки - це вірші.


Пусть порвут мои струны -
Не умолкнет моя гитара.
И играя в славянские руны
Все слова не проходят даром.
Разгильдяйство моя наука.
Только Дева Мария поможет
И сжимая в молитве руки -
Я безбожник... Спаси меня Боже.
И не гоже молитвы "творить"
Все напрасно - я грешный.
Без греха не смогу прожить.
Жизни жилы – стихи конечно


Рецензии
Доброго дня тобі, Руслане.
Не зрозуміла: яка мова для тебе іноземна?

Ольга Калиниченко   03.09.2006 10:20     Заявить о нарушении
Для мене - швидше російська іноземна. Але для більшості тут на сайті українська іноземна, от і ставлю в цю рубрику.

Руслан Зеру   06.09.2006 01:53   Заявить о нарушении