Марыць сэрца аб каханнi

Марыць сэрца аб каханнi
Дбае, грукае, блiшчыць
Пажадлiва iскры-фарбы
Аздабляюць яго прыць

Марыць сэрца аб дзяучыне
Шла яна насустрач мне
Маладая, не кабета
Прыгажосць нiбыта у сне

Пару крокау шлi насустрач
Позiркi перасяклiсь
Душу нешта закранула
Узнялась яна увысь

Параунялiсь, разышлiся
Кожны сам сабе пайшоу
Быццам небыла нiчога
Толькi у серцы дождж прайшоу


1-09-2006
0:39


Рецензии