день знань

Здрастуй, люба БО-Deinde-ада-ніколи-назавжди-надовго-чихтотитепердлякого?.
сьогодні день знань
І не дай тобі БОг взнати сьогодні те, що я взнав рік тому:


-що будь-яка квітка може з*їсти комаху.
-що будь-яка комаха може опилити квітку до смерті.
-що любов тільки.
-що самотність - це швидше ліки,аніж хвороба.
----------------------------------/а ніж - хвороба/
- що біль- це швидше самотність, аніж відчуття
----------------------------------/а ніж - відчуття/
-що любов - швидше біль біль, аніж опилення квітки
-що параноя - це швидше ліки, аніж хвороба.
-що любов - тільки...

сьогодні /рік тому/ ти дала мені знати,

-що світ без тебе липкий, драглистий і смердючий, як вранішній запих алкоголю у моїй квартирі
-що МІЙ світ складається із доріг по яких ти ніколи в СВОЄМУ світі не ходиш.
-що МОЄ повітря ніколи не складається з твого подиху /вдоху-видоху/
-що моє життя складається з суцільного аутотрейнінгу:
-що пучки пальців вміють згадувати відчуття твого тіла.
-що долоні відчувають тепло твого тіла.
-що твоєму тілу/тобі абсолютно це не цікаво і на це наплювати.

тепер я знаю,що

-небо
-море
-хмари
-небо/море/облака /z/
-рижий кіт
-риби
-фортепіано
-it so fucking speshial
-поцілунок
-тиша
-la belle damme song regret
-knifes out /а ніж - .../
-вогонь
-вічний вогонь
-чорний кіт
-столиця
-п*ятниця
-взагалі коти
-whenewer s say your name

нагадують мені про тебе.

З святом тебе,люба БО-Deinde-ада-ніколи-назавжди-надовго-чихтотитепердлякого?.
і не дай тобі БОг.

і дай тобі БОг.

кохаю тебе.

/ауто трейнінг усе одно не допомагає/

кохаютебе-кохаютебе-кохаютебе-кохаютебе..............
 


Рецензии