ту мить я назву коханням!

Я сьогодні влаштую свято...
Я сама куплю собі квіти...
Я сьогодні від тебе народжу
ще один вірш...

************************

- Ти наснишся мені?
обіцяєш...
ніби, по очах твоїх читаю...
(навіть не дивлячись...)

Я в них заглядала
тільки у темряві
(випадково?)

Ти не знав -
я ворожка
(спадкове)

З твого погляду
зроблю зілля...
вип`ю і...
я забуду біль!

Я погано
впливаю на тебе?
Я молю:
намалюй мені небо...
я не можу сама
(без тебе!)

Мої сни -
це мої кохання
(теж вночі...)
співпадіння?
чи [гріхо]падіння...

Обіцяла тобі
написати...
рядки...
та не можу
(не хочу?)
страждати...

ночей знов не спати...
кувати грати...
для себе самої...
обіцяй,
що не станеш
втратою!

***************

Я тобі
вже не стану перша...
Менше з тим...
Хочу бути остання!

[...хоча б на мить]


Рецензии
Присоединяюсь к высказыванию сына. От себя добавлю, что ВСЁ и ОБЯЗАТЕЛЬНО буде ХОРОШО!
С уважением.

Сергей Славинский   13.04.2007 15:17     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.