Бакунину

ЩИЙ ЩИЙ

изопщу я хотя
Баккунниччу
скорее бейкону -скорей

породии и подрожания

ГРЕШНОМУ ЧЕЛОВЕКУ

учитель нам давал урок- к доске не вызывает
нас на уроке ветерок- тыхоньку абдувааеть
вестна вестна ужже пидет- мы учимса на саду
как надо семенках сеять- как сделать борозды...

ы А Барто- Урок в саду
...

пятидесятий урроккхь- по Маршака-Седьмого Новября

день седьмого ноября
красний день календаря


когато кулокраните говорят
сценка
до нас строяха блок жълт кулокран вдига панели и кранистът си топли нозете на цилиндрично радиятортче-
--най вероятно е дебел но не като теляк а някак си по-инак-и особен-
--аз гледам сръбска телевизия- защото кранът който действа околвръст е шантава антена
а пък балдъзата която казва обатко вземи...си още слад-ки
а тъщата която казва варя ти бамя...а пък тъстът-скоро ще си купим цве-тен

жената носи кафе не не обичам сръбска -....

пидет-чегоо за слог-пидет-наверное естонски-


Рецензии