Common Form Epitaphs of the War

Если спросят,зачем мы с тобой умираем,
Отвечай : потому что отцы наши лгали.



24.03.2000



Р.Киплинг/пер с англ






____________________________________________


Common Form


If any question why we died,
Tell them, because our fathers lied.



R.Kipling


Рецензии