step by step

*****Я бы хотела жить с Вами
*****В маленьком городе,
*****Где вечные сумерки
*****И вечные колокола.
***********М.Цветаева



Знайди забутий будинок
у провулку без назви
візьми за руку дівчину,
що сміється сльозами...
що пише лиш драми...

відкрий ті двері,
і скажи їй:
він твій назавжди...
а їй почується,
що то ти про себе

подаруй їй те небо,
що плаче так само, як вона,
намалюй їй на стінах море...

*********************

Я навчуся читати реп..
step by step
але ти мене маєш кохати,
щоб було для кого читати...
або разом на стінах будем малювати...

я не вмію,
та Дженні мені допоможе...
намалюю тебе,
вибачиш,
якщо буде не схоже?

я читатиму реп
на вулицях твого міста
танцюватиму степ
під дверима твоєї квартири

проженеш? я піду до синьої пляшки...
я знайшла її випадково...
на вулиці з дивною назвою
[для твого міста]

я замовлю собі склянку віскі
[то такий напій, кольору моїх очей]
говоритиму по-англійськи...
і повернусь до твоїх дверей.

танцюватиму степ,
читатиму реп...
йтиму до серця твого...
step by step
...step by step
......step by step


Рецензии
я мало что понимаю по-украински, но одно знакомое слово я тут улядела)))

Дженн   04.09.2006 16:29     Заявить о нарушении
какое?
ану быстро признавайся )

Plaksa   04.09.2006 16:35   Заявить о нарушении
вот это:
*та Дженні мені допоможе...*
это я поняла про что)))

Дженн   04.09.2006 16:50   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.