Up Down

Up & Down
Back & Forward
Drive My Head
It's My Own Cycle-race
From Vein To Vein
Like A Teared Bullet In My Brain

Suffer From Your Words
Terrible Terrible Terrible
Don't Let Me Be Your Shadow
Don't let Me Be Your Own Sun
Don't Let My Cry Like The Rain
It's Only Mine Inexorable Pain

20.01.2006.


Рецензии