Той ночы яшчэ да лiха

Той ночы яшчэ да ліха.
Хадзем у пусты пакой,
Дзе я дакрануся ціха
Да вуснаў тваіх рукой.

Нічога казаць ня будзем,
Пакуль не надыдзе час.
Замкнёмся знутры. І людзі
Ніколі ня знойдуць нас.

Мы будзем рабіць темна,
Што бог не дазволіў нам.
І мне, і табе прыемна
Грашыць, хоць і напалам.

Затым асьцярожна ноччу
Мы ўключым на кухні газ.
І нават калі захочуць,
Анёлы ня знойдуць нас.


Рецензии
Так держать---нас белорусов здесь немного но наша мова вельмi прыгожая

Валерий Слышь   23.08.2006 16:28     Заявить о нарушении