Над хвилею морською
Над хвилею морською,
Несу у серці літо,
Заквітчане тобою.
Я чайкою скидаюсь
На скелі кольорові.
Тікаю і не каюсь,
Лишаюсь без любові.
Солоними сльозами
Морська вода на віях.
І викреше грозою,
Що ледве в небі мріє.
Доріжкою від сонця,
На синьо-чорних водах,
Твоя любов - віконце,
Моя - останній подих.
Свидетельство о публикации №106081601727