Дзяучыне, той што русая каса
Пiшу радкi, як сэрца дакладае
Запалi у душу вочы i краса
Дзiвосны сон у думках ажывае
Ты ведаеш мяне, а я цябе
Мы серцамi друг друга адчуваем
Праз цемру на свiтанне мы iдзем
Каханнем сцежкi лёса асвятляем
08-08-06
0:24
Свидетельство о публикации №106080801538