Срабрыстыя зоркi iскраць на далонi

Срабрыстыя зоркi iскраць на далонi
Блiшчыць на спякоце рачная вада
Калышыць галлё вецер лiсцямi клёна
Павiсла нiбыта у сне страказа

Зялёным дыванам распiсана поле
Зязюля у лесе прадказвае час
Нiбыта у сне, у аксамiтавай мроi
Любоу параднiла пачуццямi нас


Рецензии