Юл ада еп лог укр. мова

1. Богато в світі різних творів
Написаних дарма , за гроші
Чи мало тих як я потворів
А є поети і хороші
І річ не в тім що написали
Читали те , чи друкували
А річ їдеться тут про те
Чи є у кого , щось святе

2. Не знаю пише хто за що
А я пишу ради богатства
І все одно писать про що
Як і все писменне братство
Але оскільки не відомий
Та славою ще не під`йомний
Заказів поки ще не ма
От од великого ума

3. Рішив роман я написать
Про брата кобзаря
В дитинстві мали ви читать
“ Записки Галіцькі ” – то Цезаря *
Чудово він писав і гарно
І мить не тринькав марно
Ну чим мені не кум не сват
Козацьких спогат акробат

4. Почав я зразу примітивно :
- Писака був , загув та вмер
А з часом оказалось диво
Що я спочатку і не впер
Той Цезарь був не голодранець
Та не чужих ідей спідканець
Указ усім на ті часи
А не якісь в стежок труси

5. Але уж як почав писать
Щоб труд барма не пропадав
То твору нічого кидать
І ладу я йому надав
Нажаль величності не ма
Робить прийшлося за дарма
Про Цезаря того уже писали
Машинок сотні поломали

6. Та і затія - голий номер
Кому цікаві ці царі
Уж краще б я маленьким помер
Ад же тепер уж до зорі
Не вийде і години спать
Я буду все писать , писать
А якщо ще грощі накоплю
Западло усім зроблю







7. І хай читає люд простий
Не про хапуг та грубіянів
Ворів , бандитів та повій
Лацюг , убивців , хуліганів
А про чудове “ Вічне місто “
Де і мипіли тіє тісто
З якого вийшли хулігани
Вори , повіі , наркомани

8. Лайно пишу і сам читаю
Шкребеться ручка вже об стіл
Тому свій епілог кончаю
Бо скоро стане світ не мил
Читайте далі спадщину Енея *
Бо з Римом то його затєя
Ну і про Цезаря , нащадка дів
Як він лупив всих ворогів


Рецензии