Мне трэба жыць за усiх...
Каго няма ўжо, родных,
За міласэрных іх,
За іх высакародных.
Мне трэба жыць з усіх
Апошніх сіл часамі
І за дзядоў сваіх,
І за бацькоў з братамі.
Мне трэба многа ўмець
І мець, каб жыць як трэба,
Каб не было глядзець
Мне сорамна у неба.
Днём кожным даражыць,
Хоць час падчас няроўны,
За ўсіх мне трэба жыць,
Каго няма ўжо, родных.
Свидетельство о публикации №106072500727
В ожидании ответа,
О.К.
Ольга Калиниченко 25.07.2006 15:22 Заявить о нарушении