Тiльки не хапайся
Тільки не хапайся
За трос, що обірвали.
Тільки не спирайся
За те, що не тримає.
Тільки не лякайся
Того, що не лякає,
Тільки не цурайся
Ти того, що маєш.
І не розпиляйся
На пусті дрібниці,
Пити намагайся
З чистої криниці.
Не шукай ніколи
Сумнівного кладу.
Все роби, що хочеш,
Тільки йди, не падай.
14.07.1997
Свидетельство о публикации №106072000367
Честность таже.
Михаил Скрип 11.05.2008 17:38 Заявить о нарушении
Оксана Левандович 11.05.2008 17:46 Заявить о нарушении