В д Веж Вавилону до Голгофського хреста,

Від Вежі Вавилону до Голгофського хреста,
Бючи поклони, на колінця впавши,
Ми хочем в Небі віднайти Вуста,
Які нам скажуть, що ми не пропащі.
І Слово те, яке було спочатку,
Яке було й перед Вустами,
Ми намагаємось вгадати як загадку.
І висилаєм Богу телеграми.
Шукаємо спасіння... А від кого?
Від нас самих? Чи від гріха і світу?
Шукаємо спасіння... А для чого?
Для нас самих? Для світу, чи для Світла....


Рецензии
Руслан! привет! нашла тебя у Сержа...и по твоему этому стиху...запомнился он мне...значит зацепил наверное....:))))

Лёпсик   24.07.2006 23:54     Заявить о нарушении
Привет, Лепси! рад видеть здесь. Твори!

Руслан Зеру   25.07.2006 10:02   Заявить о нарушении