Шелестiння дiбров
Шелестіння дібров,
Тихих лип мерехтіння,
Розмальоване оком стареньке житло.
Материнська любов,
Ніжна пісня осіння,
І розкрите для теплого вітру вікно.
Чи здолають шляхи пам’ять ніжну домівки?
Чи затулять дощі в нас дитинства весну?
Як життя поверне ті солодкі хвилинки?
Як я вічність дитинства собі поверну?
Ніжні спогади линуть, рожеві, як мрії.
Скільки стрічок в житті вже закреслили ми...
Та не скоро ще сніг припорошить нам вії,
Та чекати ще довго старої зими.
27.05.1993
Свидетельство о публикации №106071900445
Дай Бог Вам здоров'ячка та натхнення, люба Оксаночка!
Михаил Скрип 02.04.2008 16:26 Заявить о нарушении
Оксана Левандович 04.04.2008 03:50 Заявить о нарушении