Там

Там вечір грає,
Там за небокраєм.
Там мої пісні
Стали Тобою –
Стали любовю.
Там нас не буде,
Там ти забудеш.
Там я забуду
І з тобою буду.

Там за горами
Поміж між нами.
Нічого не буде
Все це забудем
Бо ми лиш люди!

В твоїх долонях
Серце холоне.
Більше не хочу,
Дивлюсь у очі.
Тільки шепочу –
Ще б трохи ночі...
Ще б трохи часу -
Все і одразу.
Ну а на завтра -
Хай буде правда...

Там де не має
Тих, хто кохає.
Там я не буду
Там ми не люди,
Там сірі будні...


Рецензии