Kur tu esi?

Kur tu esi?
Manaa maajaa atkal viesi,
Bet tevis jau ilgi nav..
Viens no viesiem pateica "Vau!"
Redzeedams tavu portretu uz sienas
Un es staaveejot aizkaru eenaas
Kluseeju ar sagniebtam luupaam..
Piedod.. es neesmu Juudass..
Tu zini, tu visu zini manii..
Buudams
Pirms muuziem iemiilojis mani..


Рецензии
lasiiju un redzeeju tevi tik lielu...manu draugu...lasiiju un raudaaju...skumu un priecaajos....

Вивита Скуруле   16.08.2006 17:37     Заявить о нарушении