Nepaej garвm!
Garоga dzоve kaut kur ir mesta.
Cilvзks bij domвjis pakпaut sev varu,
Nezinot пaunuma nopietnu svaru.
Bieювk mзs domвjam tikai par sevi
Un braucam pa kapnзm uz leju tik lзni,
Ka neredzam svarоgas milzоgas lietas,
Ka apkвrt mums lоst asaru lietus.
Diemюзl, ka cilvзkiem bieюi nav vзrts
Tas, ko vзl senlaikos pasniedza Dievs.
Jв kвdam slikti, bet tev рнiet ir labi,
Nepaej garвm, pasniedz tu arо...
Свидетельство о публикации №106071801240