Гiмн Украiни

Ще не вмерла в Украiнi
Наша субкультура,
Ще нам панкам-анархiстам
Усмiхнеться доля.

Згинуть клятi гопи й влада,
Як роса на сонцi.
Запанує хаос i безладдя
У нашiй сторонцi

Душу й тiло ми положим
За нашу свободу
I покажем, що ми панки
Козацького роду


Рецензии