Очищую навколишне середовище вiд чоловiкiв

Хочу засмаглого мексиканця
У капелюсi i коротких штанцях
Гарячого у жаркому ранчо
А потiм випити кров iз мачо

Хочу гарячого собi фiнна
Щоб кувиркатися як з дельфiном
У дерев’янiй твоiй хатинцi
i отруiть його наодинцi

Хочу безстрашного я iрландця
Непереможеного коханця
Серед кущiв пiд зiрковим небом
А потiм кулю у груди мiж ребер

Oчищую навколишнє
Середовище вiд чоловiкiв

Very ape)


Рецензии