Засунь собi у дупу

Навiть якщо ти зараз далеко
Втрапив ти раптом у небезпеку
Але мене надумав згадати
Знай, що я чужа тобi, i менi начхати
На те

Хто ти
шо ти
i з чим тебе iдять
за ти
чи проти
мене не oбходять
твоi претензii

Будь ти у мене останнiм засранцем
У Анджелiни таємним коханцем
Якщо навiть потрапив за грати
Знай що я чужа тобi, i мені начхати
На те

Хто ти
шо ти
i з чим тебе iдять
за ти
чи проти
мене не oбходять
твоi претензii
твоi претензii
твоi претензii

засунь собi у дупу!!!


Рецензии