На п ску

Я не хочу в море, щоб не змило безвісти.
Заховатись б в сонці без причин і снів.
І пісок крізь пальці протікає теплими,
Як годинник, стрілками нам незвичних снів.

Почекаю маревом, не згорю під поглядом.
Мовчазною кішкою захоплю в полон.
Зачепитись рано нам, захопитись холодом,
Почекай ще трішечки, - я забуду сон.

Випадково стрінутись і нічого спільного.
Цілий світ між пальцями і холодний піт.
Ми одразу знітимось і розійдемсь фільмами.
Не зустрітись в місті нам цілих триста літ.


Рецензии