понякога
не просто - имбесили ами а
за хора от ахила произлезли
но съдени по мини да копат
ту въглища ту кадмий ту у ран
уран не сте добили казвате
та ахилеаси без кредит с рудокоп-след
туй на въздух като поизлезнат
- за тях е писал гео милев
та след като и ражда нощта от
не продължавай и целувка ще ти дам
и след като
земните щения ничком лежат
и след като
аврам и лот стадата разделиха
забравих какво но
тава - не се забравя...
та след ката създаден бе тоз сайт
за да пропишат мислещите луди
и приравниха го към седмичник
или вобще печат периодичен
тъй периодика какво
показа той и окнароста где ги
но що така завърши маяковски
и где чакът на цвекло кръмно в пазви
и що
Свидетельство о публикации №106070800247