Подих ночi

Твої очі, мов дві мрії,
У них закохано дивлюсь,
Вони, ніби, дві надії,
Їх так втратити боюсь

Ніч над нами завмирає,
Обіймає міцно нас,
А кохання промовляє:
-"Цілий світ лише для вас"

Ніжно тулиться калина
Білим цвітом до щоки,
Поцілунку мить єдина,
Дотик сильної руки

І блищать чарівні очі,
В морі пристрасті пливуть,
І шалений подих ночі...
Неможливо все збагнуть

Здається, поряд тут кружляє
Зірок мелодія проста
І до них душа злітає,
Вуста шукають знов вуста...

Хочу мить цю зупинити,
В ній лишитись назавжди
І зірки, і ніч просити
Повертатися сюди

З тобою вже не розлучатись,
Зустріти осінь без жалю
І замріяно сказати
Два вічні слова - я люблю.


Рецензии