ayrilikta cok gunler gecti gibi

ayrilikta cok gunler gecti gibi.
sen busbutun yoksun,sen neredeyse uzaktasin,
henuz yakin degil oksayici kollar
sariyorlar sefkatli ve kolay!
pencerenin arkasindaysa aksamin serinligi var
ve fenerler sokaklarda yandilar.
seni bekliyorum,bana hickimse lazim degil
sen ancak gercekten don!
bahcede yalniz ancak seni goruyorum
butun gecitlerde.neredesin?cagir!
ve ne kadar beklemek lazimsa bekleyecegim,
sen ancak mutlaka don.


Рецензии