Gece... ночь...

gece..tekrar ben yalnizim ..
gozyaslari yanaklarinca...
bana yetismiyor senin sicakligin...
bana yalniz...
ne zaman ki geliyorsun?
ne zaman beni kendi sicakliginda isitiyorsun?
henuz birazcik,henuz 4ut 4ut
seni beklemeye kaldim.kolay olmadi senin yolunda...
bekliyorum hazirim beklemeye her zaman
yani simdilik ben simdiye kadar yalnizim


Рецензии