pesnya Alsu Tam

uzakta,hani gozyaslari sadece su,
hani gitmak manasi sonsuza kadar degil
senin ellerinde uyuyor cokme
ve kolay bakmak bulutlara

belki evet ya,olabilir hayir
tek soru oldu-tek cevab
tek tan vakti oldu,golge tek
ve hersey yalniz gece oldu bizde.

orada,orada,hani gorundu bize,
gidiyor mutluluk izlere yakin
orada,orada,donuyorum oraya,
seninle sonsuza kadar kalmak icin.

kim soyledi ki geriye yol yok?
ben hatirliyorum dudaklari ve gozleri
eger sensiz gunler ucacaksa
ve hickimse hicbir seyde suclu degil


Рецензии