bugun yagmurla yagdim

bugun yagmurla yagdim
otobuse binemem icin
sense eve gidebilirdin yuruyerek
ve boydan boya butun iplige kadar islanman
senin yakininda gidecegim
neyiyse sana sessizce fisildamam lazim
vicdansiz yolca
gozlerde herkesi sarmak
yer degismiyor hickimse hicbirseyi
evet sen anlayacagini sanmam
karistim bugun yagmura


Рецензии