Kar dusuyor...

kar dusuyor...tel kopuyor
gokyuzunde buz tutuyor ay
dovuyor gozlerce ilik-bronz isik
eski fener tan vaktini bekliyor
catilar,koyler,ormanlar ve cayirlar
hersey unutulur simdi burada kar var
batiyor kurtunde kirik hayaller
burada ben yalnizim ve sanmam neredeyse sen...
aksam yaramazlik yapiyor fark ederek evi
kar dusuyor bu kis agliyor


Рецензии