Please forgive me

"Please forgive me –
I know not what I do
Please forgive me –
I can't stop loving you
Don't deny me this pain
I'm going through
Please forgive me –
If I need you like I do
Babe believe me –
Every word I say is true
Please forgive me –
If I can't stop loving you
Never leave me –
I don't know what I'd do
Please forgive me –
I can't stop loving you"
(с)


Рецензии