А ти i не змiнився

Чи пам’ятаєш, на мене як дивився?
Я не повiрю, що то була гра.
Твiй погляд на зiрки розбився,
i кожен ранок бачу я,
Як я змiнилась, щось набридло
Менi у зовнiшностi моiй...
Щось ворухнулось, щось застигло,
А я у клiтцi золотiй,
А ти i не змiнився....


Рецензии