Прощавай дитинство

Куди бiжить дитинство,
В який прямує свiт?
i як же нам спинити
Стрiмкий його полiт?

Куди подiлись сльози
i безперервний смiх?
Ми стали вже дорослi,
В широкий йдемо свiт...

Прощавайте друзi,
прощавайте вчителi...
Моя рiдна школа -
Ти мiй дiм...
i в думках i мрiях
Я до тебе буду йти...
Прощавай, дитинство,
Назавжди, назавжди...

Пройшло вже десять рокiв,
Як йшли у перший клас.
Дзвiнок луна з урокiв,
Та тiльки не для нас...

Скiнчилося дитинство -
Так швидко плине час...
Ми йдемо в свiт широкий,
Не забувайте нас...

Прощавайте друзi,
прощавайте вчителi...
Моя рiдна школа -
Ти мiй дiм...
i в думках i мрiях
Я до тебе буду йти...
Прощавай, дитинство,
Назавжди, назавжди...


Рецензии