Мочiть коли вас просять
Тепер пересуваюсь, неначе iнвалід...
Волосся в мене, наче у лiсової мавки,
Рум’янець, може, й видно, але чомусь вiн зблiд.
В суботу в мене свято-
Шкiльний останнiй бал,
Але чомусь менi начхати,
Бо все одно буде провал...
Давно не чищу зуби
Повечорам до сну,
Не мажу салом губи,
Вiдрощую косу...
Ось зараз може зайде
В кiмнату моя мама...
Часом вона зайда,
А часом...справжня мама)))
Новi сережки у вусi
Воюють iз волоссям.
Сьогоднi я не в дусi!!!
Мовчiть, коли вас просять.
Свидетельство о публикации №106070100563
Таисия Давиденко 01.07.2006 18:06 Заявить о нарушении
Майк Вазовски 07.07.2006 09:48 Заявить о нарушении