Мозолi на ногах

Не виходить у мене творити
бо на бiльше вже я не спроможна
зникло в мене бажання брехати
а точнiше тарiлка порожня
в нiй колись смакувала я страви
що менi дарувало життя
чи то смаженi чи без приправи
просто я заблукала взуття
затiсне бо з’явились мозолi
як з’явились новi в мене друзi
i тiкали вiд мене поволi
я у розпачi гiрше у тузi
за всiм тим що минуло колись
непомiтнi давно тiнi слави
стали зiрками i пiдвелись
чому мене тодi розчленували
кожен пагiн окремо зростав
замовкаю бо звуки затихли
i мовчать поки серце не спить
подивись якi зорi тут тихi
бо одна з них життя мого мить


Рецензии