Fallen from heaven

З неба спустившись,
ти залишив менi своє тепло,
своє життя...
Краплями кровi
ти контролюєш мiй останнiй крок
до небуття...

Скажи, навiщо
прямувати
нам з тобою в нiкуди?
Скажи, чи довго
нам з тобою
ще залишилось iти?

Не намагайся
сховати страх...
Повертайся
у небеса...

Бiгти вiд долi
я не збираюсь, щоби довести,
що сильна я...
Я пiдiмаюсь
над свiтом темряви i бiдноти...
Я не сама...

Скажи, навiщо
прямувати
нам з тобою в нiкуди?
Скажи, чи довго
нам з тобою
ще залишилось iти?

Не намагайся
сховати страх...
Повертайся
у небеса...


Рецензии