Met een brede zwaai van fictieve vleugels
van fictieve vleugels
stijg ik uit boven de stroom
van het dagelijks gedoe
en daarboven
in de zweefvlucht
zal het silhouet
van een nieuw vers opdagen
en mijn hart,
door de geboorte
van het nieuwe lied bezield,
zal fladderen.
20 november 2005
Свидетельство о публикации №106062900190