На день рождения мб
Уособлене ніччю, яскраве.
Розквітатимуть лагідні мрії,
Мить кохання надійде небавом...
А чи варто бажати для неї
Козацької звитяжної волі?
Ай, залиш! Посприяй, охоронцю,
Марусеньці щасливої долі!
16 июня 2006
Свидетельство о публикации №106062801493