Вiдчува ш у тонi зневагу?
не зітліє на дні,
Не впаде у розпечену лаву
І той жах твоїх снів
не згорить у вогні,
Не прив'є собі падалі славу.
Не почую тебе, не почую страждань.
Відчуваєш у тоні зневагу?
Якщо ні... що ж, а жаль,
Бо давно втратив ти
ті єдині краплини поваги.
Свидетельство о публикации №106062101385