Herinneringsbeeld-1
zag ik vaak
dezelfde nachtmerrie:
Geen Aarde...
Geen zon...
Geen maan...
Geen sterren...
Alles verdween in het niets.
In het pikkedonker
val ik naar beneden
in razende vaart,
door schrik bevangen...
16 december 2005
Свидетельство о публикации №106062000019