Rico

Niin hilijaisen
Naen hilijaisen
Naen kulkneen niin mustan
Niin tumman mustan
Hiljaisen
Nen surussa kulkevan

Kadet on siipina,
Niin on kadet soujana
Suojana siivet silmain
Surun silmain,
Kdet siipina
Eessa mustan hunnun

Kulkueen
Nen lnteen hiljaa,
Niin lipun hiljaa lanteen
Kulkueen
Niin tumman leskein
Niin mustan nuornain leskein

Jol kadet siipina,
Suojana silmain
Kadet siipina leskein
Jol kadet siipina,
Suojana silmain
Kdet siipina leskein

Hiljaa kuulen
Surun laulun
Kuulen laulun katkeran
Hyrinan hyisen
Leskein Kivun
Tunnen kivun kuoleman

Naen mina tumman
Taivaan palavan
Taivaanrannan mina naan
Tuulesta kuulen
Hyisen huuon
Sodan kylman hioun


Рецензии