my bonnie

Save me, darling, deeply in your heart.
Save my love – we’d never be apart.

 Love has gone with the tomorrow’s wind,
 That’s the way it moves: from & between.

Never dying, never-ending love,
Always born in depth of someone’s heart,

 She is free from people’s will of mind.
 Sometimes cruel, sometimes very kind,

She exists on mental power of soul,
Waving about everywhere you go.

 Save me, darling, deeper in your heart.
 If our love were saved – we’d never be apart.


Рецензии