Delirium tremor
Tempora mutantur сlavis
Longa septima in nomen
Deversorium fatalis
Ave libitum ab ovo
Penis - sic! - memento aqua
Non fumare licet nova
Dura ursus transit facta
Mare nostrum - scripta manent
Rigor mortis - vigor anus
Vini vidi lex sed anim
Dexter Gallia vulgaris
Credo parvus vox delenda
Carta compos mentos terra
Casus belli est calenda
Filis astra nihil spero...
Свидетельство о публикации №106061500363