Галинчин день народження

Ляльку, гарну сукню, стрічку
Та новенькі черевички
Купували батько й мати
Та приносили до хати.

Все для донечки Галинки,
Для єдиної дитинки.
Дарували ще й намисто
Та бажали снів барвистих.

Не лила щоб сліз дівочих.
Мала все, що тільки хоче.
Щоб красунею зросла
Та щасливою була.


Рецензии