Вiдьма

За віконцем знову сніг?
Знов світанок за вікном?
Ні! Літній місяць м’яко світить,
Літня мара з літнім сном.
Чорний кіт, забутий сон.
Відьма, сірі оченята.
Бачив? Тож питаю я:
«Чи боїшся вогню ти?
Ти з ним граєшся, і знов…
Знов зникає все між нами.
Дружба – ні, та ні – любов.
Досить! Серце моє в ранах!»
За віконцем сонце світить.
Чорний кіт мигнув, пропав.
Ким би ні був ти колись,
Подивися, ким ти став!


Рецензии