Ти пiсня моя

Ти – пісня моя
--------------------------


Мені посміхалася вдача,
Не знав я ні смутку, ні горя,
Але, як ці очі побачив,
Спитав тебе: Будеш зі мною?

А відповідь ще не готова.
Чим душу свою заспокою?
Чекатиму знову і знову,
Дивись, не задай мені болю.


 Ти – пісня моя,
 картина моя, мій твір...
 Благаю тебе, в кохання моє повір.
 До серця твого поки що закритий шлях,
 І ніжність твою я бачу лише у снах...



Яскраву любов намалюю,
В книжках розповім всьому світу,
Що доля нам щастя дарує
І вчить мене щиро радіти.

Я іспити буду долати,
Які підготуєш любові.
Вже сили не маю чекати,
Обнятися прагну з метою.
 

 Ти – пісня моя,
 картина моя, мій твір...
 Благаю тебе, в кохання моє повір.
 До серця твого відкрию дороги всі,
 І ніжність твою зустріну в своїм житті.

 


Рецензии