Can you?

It’s hard to know in love you are or not
It’s hard to confess
That you can depend
You can’t resist
But still you can refuse
Who said you can’t have love
Some times it’s easy
Some times it’s not
No one said it would be…

I can’t regret – I have no right
I can’t refuse – I have no strength
I believe in life – I had no betrays
I want to love – I have no reasons
I struggle for dreams – I have incentive
I wish, I’ve never seen sunset!!!


Рецензии
красиво. очень.
пробивается в самую душу.
помогает понять. спасибо.

с теплом,

Очередной Грустный   08.06.2006 11:58     Заявить о нарушении
спасибо. очень.
приятно что тебе нравится.
помогает писать дальше.

с улыбкой,

Наталья Конышева   08.06.2006 19:07   Заявить о нарушении