unconditionally there
i'll never judge, never compare
i'll be proud of your every deed
i'll be unconditionally there
through whatever, through it all
i'll never doubt you, never leave
from the bottom of my heart
i'll give you all i have to give
never unfaithful, always true
it may sound crazy - i don't care
just wanna let you know: for you i am
always..
forever..
unconditionally there
2005
Свидетельство о публикации №106060700197