Життя минае
як все навколо нас змiнилось.
Життя минає, не спiзнись,
так мало часу залишилось,
щоби вiдкрити душу свiту,
щоби без тями закохатись,
щоб знов летiть назустрiч лiту,
i там на все життя зостатись.
Життя минае, поспiшай
радiти кожнiй митi щастя,
i без спокус потрапити у рай.
Бiжи, а то загубиш щастя
десь серед сiрих неясних людей,
що зовсiм жить не поспiшали.
Життя пiдходить до дверей,
що так давно його чекали.
Життя минае, треба поспiшити
кожну хвилину з користю прожити
Свидетельство о публикации №106060601289